­

logo bba1

 Contact

 

Dana, 14.11.2008. godine svečano je otvorena nova školska godina na dva master programa. Diplomski master program Finansijsko bankarski i poslovni menadžment zajedno realizuju BBA i SAA Univerzitet U Torinu i Univerzitet u Sevilji u okviru TEMPUS programa. Polaznicima programa se nudi mogućnost sticanja dvojne diplome BBA i SAA nakon kompletiranja studija. Pored rukovodstva BBA i IEN program je zvanično otvorio prof. SAA i ekspert međunarodnog monetarnog fonda i glavni koordinator programa gospodin Giuseppe Dutto.

Prof. Giuseppe Dutto   Prof. Zvonko Brnjas, prof. Giuseppe Dutto, predstavnice TEMPUS kancelarije iz Beograda, prof. Dragan Milinković i prof. Dejan Erić

 

Prisutnima su se obratili i predstavnici TEMPUS programa, kao i gospodin Romano Rossi, direktor italijanske kompanije Progetti koja veoma uspešno posluje nekoliko godina u Srbiji.

Učesnici na otvaranju master programa Finansijsko bankarski i poslovni menadžment   Gospodin Romano Rossi

 

Master program Investiciono bankarstvo ove godine je upisala treća generacija studenata. Vodeći računa da se uvek poštuju najviši akademski i profesionalni standardi uvodno predavanje su održali izuzetni gosti - Aldo J. Martinez, potpredsednik Njujorške berze (1989-2008) u penziji i John Hennessy, direktor FINRA zadužen za obrazovanje.

Prof. Ismail Musabegović, prof. Zvonko Brnjas, dr Marko Malović, gospodin John Hennessy, gospodin Aldo J. Martinez, prof. Saša Popović, dr Predrag Dedeić i prof. Dejan Erić   Gospodin John Hennessy, gospodin Aldo J. Martinez, prof. Saša Popović i dr Predrag Dedeić
     
Gospodin John Henessy  

Gospodin Aldo J. Martinez

 

Uvaženi gosti su studente i prisutne upoznali sa uzrocima globalne finansijske krize, anatomijom njenog nastanka i razvoja, kao i naporima koje vlasti u SAD i drugim zemljama širom sveta čine na njenom saniranju.

Gostima se obratio i prof. dr Saša Popović sa Ekonomskog fakulteta u Podgorici.

 

Učesnici na otvaranju master programa Investiciono bankarstvo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

­