­

U periodu od 31. marta do 2. aprila 2004. godine gospodin Myles Allison, Senior Director, FINRA International posetio je važne finansijske institucije i organizacije u regionu Jugoistočne Evrope. Beogradska bankarska akademija (BBA) kao regionalni partner FINRA bila je organizator poseta gospodina Allison-a Budimpešti, Beogradu i Sarajevu, gde su razmatrane mogućnosti proširenja saradnje.

 

Gospodin Myles Allison

 

31. mart 2008.

Gospodin Allison i prof. dr Dejan Erić su posetili International Training Centrer for Bankers u Budimpešti gde su razgovarali o organizaciji programa iz oblasti Compliance and Regulation za potrebe zemalja centralne i istočne Evrope. Radni sastanak na kome su učestvovali gospodja Erika Marsi, Vice President, Petra Kalfmann, Partner Consultant, Bela Ocsi, Deputy CEO, Myles Allison i prof. dr Dejan Erić

1. april 2008.

Gospodin Allison proveo je ceo radni dan u poseti Beogradu. Tom prilikom održani su sastanci u Komisiji za hartije od vrednosti Republike Srbije, Beogradskoj berzi i BBA.

Gospodin Myles Allison sa gospodom Milkom Štimcem, predsednikom i Djordjem Jovanovićem, članom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije Gospodin Allison sa direktorkom Beogradske berze gospodjom Gordanom Dostanić
Gospodin Allison sa prof. Erićem u VIP salonu Gospodin Myles Allison
Prof. Musabegović u razgovoru sa gospodinom Allison-om Dekan BBA i Senior Director FINRA International

2. april 2008.

Gospodin Myles Allison i Dekan BBA prof. dr Hasan Hanić posetili su Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu. Tom prilikom dogovoreno je da se naredni zajednički program iz oblasti tržišta kapitala Jugoistočne Evrope održi početkom juna u Sarajevu u saradnji sa Poslovnom akademijom Ekonomskog fakulteta.

Isto dana dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu prof. dr Muris Čičić i dekan BBA prof. dr Hasan Hanić potpisali su Ugovor o medjufakultetskoj saradnji.

 

Prof. Hasan Hanić, Myles Allison i dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu prof. dr Muris Čičić

 

 

 

­