Dekan BBA sa saradnicima posetio je Ekonomski fakultet Univerziteta u Ljubljani, ambasadu Srbije u Ljubljani i ICPE centar

U programu naučno-stručnog putovanja obavljena je poseta Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani, sa kojim BBA i IEN  imaju zaključene ugovore o saradnji. Delegaciju BBA/IEN dočekao je dekan Fakulteta prof dr Dušan Mramor sa timom svojih saradnika u sastavu  Prof. dr Ivan Ribnikar, Prof. dr. Nevenka Hrovatin, prof. dr. Marko Košar,  Ivan Kanič, dr Rebeka Koncilja,  Darja Saksida, dr Tilen Balon i drugi saradnici.

okt5_eflj2_300

okt5_eflj4_300

okt5_amb3_300

okt5_amb5_300U nastavku naučnostručnog putovanja rukovodstvo BBA i IEN  posetilo je Medjunarodni centar za promociju preduzeća ICPE). Sastanak sa predstavnicima ICPE ostvaren je posredstvom Ambasade Republike Srbije u Sloveniji. Na sastanku sa gospodom Uroš Zver, izvršni menadžer projekatai dr Igor Pavlin, direktor projekta upravljanja i razvoja preduzetništva razmotrene su mogućnosti zajedničke saradnje.Na poziv Njegove Ekselencije Predraga Filipova, Ambasadora Republike Srbije u Republici Sloveniji delagacija BBA i IEN posetila je našu ambasadu u Ljubljani. Njegova Ekselencija je upoznala goste sa trenutnim odnosima izmedju Republike Srbije i Republike Slovenije za koje je konstatovano da se nalaze u usponu.

okt5_icpe3_300

okt5_icpe4_300

Galerija fotografija