Internacionalni Kongres AIESEC-a u Sao Paolu

Student II godine BBA, i član studentske organizacije AIESEC, Antonije Radović, boravio je u Brazilu, povodom održvanja Internacionalnog Kongresa ove organizacije, pod pokroviteljstvom Beogradske bankarske akademije.

Internacionalni Kongres AIESEC-a je jedna od najvećih edukativnih konferencija na svetu, koji okuplja preko 700 učesnika iz 106 zemalja. Kongres uključuje seminare i diskusije na najrelevantnije teme kojima se AIESEC bavi: liderstvo među mladima, finansije, marketing, korporativno društvena odgovorost, preduzetništvo, i naravno, globalni program razmene – preko 6000 stručnih praksi u inostranstvu svake godine.

Učestvujuci tokom 2 meseca u organizovanju kongresa, naš student je imao priliku da stekne intenzivno internacionalno iskustvo u radu kako sa članovima AIESEC-a, tako i sa predstavnicima najvećih korporacija i organizacija iz celog sveta.

Ujedno, ovo je bila prilika za upoznavanje globalne mreže studenata sa radom BBA, i procesom otvaranja nove Lokalne Kancelarije AIESEC-a na našem fakultetu, povodom moguće dalje saradnje na tom polju sa predstavnicima mnogih zemalja.

Prezentacija UPOZNAJ AIESEC, povodom otvaranja nove lokalne kancelarije i regrutacije novih članova će se održati 14. oktobra 2008. na Beogradskoj bankarskoj akademiji u amfiteatru sa početkom u 19 časova.