Poseta dekana BBA sa saradnicima SAA School of management, Universita Degli Studi di Torino, Univerzitetu gastronomskih nauka u pokrajini Pollenzo i podrumu vina „Contessa Rosa“ u gradu Serralunga d’Alba

Dana, 7.10.2009. godine, dekan BBA prof. dr Gordana Vukelić, sa saradnicima, posetili su SAA School of managment, Universita Degli Studi di Torino. Dekan BBA je u pozdravila predstavnike SAA dekana prof. dr Valtera Cantina i prof Giusepe Dutta sa nadom da će se uspešna saradnja BBA i SAA i dalje nastaviti.

okt_saa_1

okt_saa_2

okt_banka

okt_gastr

Istog dana, 7. oktobra 2009. godine, nakon posete SAA, u poslepodnevnim časovima saradnici BBA zajedno sa predstavnicima SAA su posetili Univerzitet gastronomskih nauka  u pokrajini Pollenzo. Tokom posete Univezitetu saradnici BBA su prisustvovali predavanju o gastronomskim naukama i upoznati su sa programima rada i istraživanja kojima se bave saradnici gastronomskog Univerziteta u pokrajini Pollenzo. Takođe je posećena i „banka vina“ u okviru istog univerziteta.

Nastavak daljih aktivnosti koje su imali saradnici BBA 7. oktobra 2009 u kasnim poslepodnevnim časovima jeste posete sa profesorom SAA Giusepe Duttom vinogradima pokrajine Pollenzo i Podrumu vina „Contessa Rosa“ u gradu Serralunga d’Alba. Tom prilikom saradnici BBA su prisustvovali predavanju i upoznavanju sa istorijom razvoja i proizvodnje vina u jednom od najstarijih podruma vina ovog dela Italije.

okt_vino2

okt_vino1

Galerija fotografija