Poseta direktora IEN Dejana Erića otvaranju nove zgrade ICMA Centra

Na poziv prof. dr John Board direktora ICMA Centre Henley Business School University of Reading direktor IEN prof. dr Dejan Erić prisustvovao je na svečanosti otvaranja nove zgrade ove ugledne poslove škole. Na proslavi koja je održana 28. januara u Readingu prisustvovao je veliki broj uglednih gostiju iz akademskih i profesionalnih krugova.

jan28_poseta_icma3

 

Na svečanosti su govorili direktor ICMA Centre prof. Board, Rene Karsenti, izvšni direktor ICMA – Međunarodnog udruženja tržišta kapitala sa sedištem u Cirihu, Susan Taylor-Martin, direktor Thompson Reutersa za Veliku Britaniju i Irsku i njegova ekselencija Alexis Lautenberg, švajcarski ambasador u Velikoj Britaniji.

 

jan28_poseta_icma4jan28_poseta_icma5
jan28_poseta_icma6

 

U toku boravka u Readingu prof. Erić se susreo sa dva bivša studenta BBA – Markom Dubočaninom i Milošem Popovićem koji su svoje školovanje uspešno nastavili na master programima ICMA Centre.

 

jan28_poseta_icma7

jan28_poseta_icma8

jan28_poseta_icma9jan28_poseta_icma10

 

U nastavku posete Velikoj Britaniji direktor Erić se 29. januara u Londonu susreo sa starim prijateljem gospodinom Myles Allisonom, direktorom FINRA International.