Seminar Veštine prezontovanja (Presentation Skills)

Beogradska bankarska akademija, Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije (BBA) i revizorska firma Ernst&Young organizovale su 10 i 11 marta 2011. godine radionicu na temu razvoj veština (Presentation Skills) namenjenu učenicima srednjih škola. Radionica je organizovana u okviru programa saradnje sa srednjim školama, koju BBA realizuje već dve godine sa svojim partnerima, a među kojima je Ernst&Young jedan od najaktivnijih na ovom polju.

Radionicu su na engleskom jeziku vodile g-dje Zeren Kucukbayindir iz istanbulske kancelarije i  g-đa Sonja Jovanović, HR direktor iz beogradske kancelarije Ernst&Young, zajedno sa nastavnicima BBA. Na radionici je učestvovalo 20 timova srednjoškolaca sastavljenih od po tri člana iz 20 srednjih škola.

Srednjoškolci su posle kratke obuke dobili praktične zadatke, da  urade po dve individualne i jednu grupnu prezentaciju. Prezentacije su snimane kamerom, a zatim su re-emitovane uz komentare, sugestije o mogućim poboljšanjima i ocenjivanje pojedinih komponenti prezentacije.

Svakom od polaznika je dodeljen Sertifikat za uspešno obavljenu obuku potpisan od strane Ernst&Young i BBA.

10_mart_vp_1 10_mart_vp_2 10_mart_vp_4 10_mart_vp_7 10_mart_vp_5 10_mart_vp_6