student ambasador

Drage Kolege,
S ponosom Vas pozdravljam kao student ambasador. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću baš ja obavljati ovu novosnovanu funkciju po prvi put na našem fakultetu.

Moje ime je Milica Čortanovački i student sam četvrte godine osnovnih akademskih studija.
Veoma sam zahvalna na prilici i s radošću preuzimam ulogu studenta ambasadora kako bih
doprinela zajednici studenata i unapredila iskustvo svih nas na ovom uzbudljivom putovanju
obrazovanja. Biti student ambasador znači biti most između studenata i fakulteta.
Kroz ovu ulogu, želim da podstičem timski duh, kolegijalnost i razmenu ideja, stvarajući tako
pozitivno okruženje koje podržava učenje i razvoj.

Svesna sam izazova sa kojim se svako od nas suočava tokom samog školovanja i upravo iz tog razloga sam ovde – uvek spremna da saslušam Vaša pitanja ili dileme, a Vaše predloge da iznesem profesorima i Upravi fakulteta. Na taj način unapredićemo stepen zadovoljstva studiranja i kvalitet znanja koji dobijamo na BBA fakultetu.

Nadam se da ćemo zajedno graditi mostove znanja, razvijati nove veštine, razmenjivati iskustva sa stručnih praksi koje nam je fakultet omogućio, i na taj način činiti našu studentsku zajednicu snažnijom i povezanijom. Stojim Vam na raspolaganju, kako svojim kolegama tako i našim profesorima, uvek raspoložena za otvoren i iskren razgovor.

Drage trenutne i buduće kolege, očekujem Vaša pitanja u vezi sa studiranjem na BBA fakultetu, izbornim predmetima i modulima. Na raspolaganju sam Vam prilikom pripreme ispita i kolokvijuma, kao i svih odgovora koji Vas zanimaju iz prve ruke. Radujem se danima koji su pred nama, novim zajedničkim iskustvima i akademskim uspesima!

Milica Čortanovački

student ambasador