U Nišu organizovana Radionica za srednjoškolce „Projekat Znanje“

U okviru projekta „ZNANJE“ koji naš fakultet organizuje za srednjoškolce Srbije, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj u Nišu, profesori Dragan Milinković i Zvonko Brnjas i njihovi partneri iz City radija organizovali su 31. marta 2010. godine kreativnu radionicu sa oko 70 niških srednjoškolaca, pod nazivom

Identifikacija preduzetničke ideje i njena razrada kroz poslovni plan”

U radu kreativne radionice aktivno su učestvovali učenici iz šest srednjih škola: Pravno-birotehničke, Ekonomske i Trgovinske škole i gimnazija: „9 maj“, „Stevan Sremac“ i „Bora Stanković“.

Devet učeničkih timova prezentovalo je svoje ideje, a žiri u sastavu: Vladimir Milošević, regionalni menadžer Credit Agricole Merdian banke, Miloš Milošević, regionalni menadžer Delta Generali osiguranja, Nikola Pejović, regionalni menadžer Erste banke i menadžeri City radija i Regionalnog centra) proglasili su pobednički tim.  Najbolji tim (sa najboljom idejom i najboljom prezentacijom) stekao je pravo da učestvuje na finalnom takmičenju koje će se održati u maju ove godine na Beogradskoj Bankarskoj Akademiji.

Na finalnom takmičenju učenički timovi iz dvadesetak srednjih škola Srbije predstaviće svoje radove, pri čemu će najbolji učenici biti nagrađeni stipendijama i studijskim putovanjima u inostranstvo.

31_mart_Nis_znanje_1 31_mart_Nis_znanje2 31_mart_Nis_znanje3