World Learning projekat

Poštovani,

World Learning Project nastavlja implementaciju FORECAST programa za razmenu studenata pod rukovodstvom USAID i u saradnji sa Kancelarijom za kulturu i medije Američke ambasade. Cilj programa i ove godine je da se pošalje grupa studenata na jednogodišnje akademske studije u Americi (2011/12).

Drago nam je što zahvaljujući ovom programu 30 studenata iz raznih krajeva Srbije, sa različitih fakulteta i studijskih grupa, trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama. Oni pohadjaju 20 američkih univerziteta. Prethodna generacija od 28 studenata vratila se u maju iz Sjedinjenih Američkih Država uspešno savladavši akademsku godinu i nastavlja svoje studije na matičnim fakultetima. Nadamo se da ce naši alumniji imati priliku da podele sa svojim kolegama utiske i iskustva stečena u US na nekoj od prezentacija i na vašem fakultetu. Budući da je u pitanju puna stipendija koja pokriva sve troškove (putovanje, smeštaj, ishrana, knjige, upisnina), program je dostupan studentima svih materijalnih mogućnosti i svih profila studiranja. Jedini izuzetak su studenti čije se studijske grupe u Sjedinjenim Američkim Državama nalaze u okviru postdiplomskih studija (npr.medicina, pravo i sl).

U planu nam je da prezentacije programa održimo i na što vise univerziteta i fakulteta širom Srbije. Imaćemo promocije na medijima, u Američkom uglu, raznim studentskim organizacijama i obrazovnim sajmovima.

Za detaljnije informarmacije možete kontaktirati:

Snežanu Mijatović, Program Manager

FORECAST

Kralja Milana 4a/27

11000 Beograd

 

+381 11 361 2462

+381 11 362 6092

+381 69 362 6092