FRANCUSKE SPECIJALISTIČKE STUDIJE NA BBA

Univerzitet u Nici (Institut za ekonomiju i menadžment) u saradnji sa Beogradskom bankarskom akademijom organizuje specijalističke studije „European project management“ (EPM).

Pravo upisa imaju kandidati koji su završili trogodišnje ili četvorogodišnje osnovne akademske studije ili master studije. Minimalan broj upisanih studenata je 20, a maksimalan 30.

Nastava se izvodi u jednom semestru na engleskom jeziku na BBA. Pored klasičnih predavanja, deo nastave će se izvoditi putem video linka. Svi upisani studenti imaju besplatan pristup bogatoj bazi relevantnih časopisa i mogućnost korišćenja biblioteka Univerziteta u Nici (UNSA) i Beogradske bankarske akademije.

Nakon završetka specijalističkih studija student stiče diplomu Univerziteta u Nici koja omogućava direktan nastavak na drugoj godini master studija u Nici.

Studentima koji završe specijalističke studije priznaje se 30 ECTS ako produže master studije na BBA.

Školarina koja važi za prvu generaciju za tekuću školsku godinu iznosi 500 evra. Školarina uključuje literaturu i troškove polaganja ispita. Polaznici imaju pravo da apliciraju za stipendije gde će imati privilegovan status od strane UNSA prilikom selekcije kandidata.

Prijavljivanje se može izvršiti popunjavanjem elektronske prijave i slanjem na mail master@bba.edu.rs, kao i predajom svih potrebnih dokumenata koja se nalaze u konkursnoj dokumentaciji na adresu BBA. Rok za prijavljivanje je 31. januar 2013. godine, a nastava će se izvoditi u periodu mart – juli 2013. godine. Nakon prijema kompletne aplikacije, konačnu selekciju kandidata vrši UNSA.

Za zainteresovane studente, BBA organizuje studijski boravak ili posetu Univerzitetu u Nici.