Dealing room

Zakoračite u dinamični svet finansijskih tržišta i praktično primenite svoja teorijska znanja.

Tokom redovne nastave, studentima se pruža mogućnost da usvoje različite aspekte fundamentalne i tehničke analize. Pomoću profesionalnog trgovačkog softvera, koji obuhvata osnovne inpute kao što su cene, vreme i obim trgovanja, studenti takođe mogu pratiti naloge u realnom vremenu.

Dealing Room pruža analizu različitih finansijskih instrumenata, uključujući akcije, obveznice, indekse, robu i valutne parove. Faza backtesting-a namenjena je za optimizacije trgovačkih strategija. Studenti se obučavaju za trgovinu u različitim vremenskim okvirima, počevši od intraday trgovanja do dugoročnog formiranja i rebalansiranja portfolija. U fazi egzekucije, našim studentima se pruža mogućnost da nauče tehnike upravljanja različitim vrstama naloga, kao i postavljanje željenih ograničenja rizika. Kao u profesionalnim investicionim firmama, preferirane izloženosti se često postižu putem finansijskih derivata. Nakon upoznavanja sa karakteristikama određenih fjučers ugovora i opcija, isti se koriste za trgovanje u kontekstu potpunog ili parcijalnog hedžinga, transfera izloženosti i/ili spekulativnih pozicija.

Naši diplomirani studenti su veoma vešti u upotrebi profesionalnih alata za rad na finansijskim tržištima nakon što završe svoje studije. Osim teorijskog znanja, imali su priliku da se praktično upuste u svet investicija kroz simulaciju rada u jednoj investicionoj firmi. Razumeti različite uloge unutar takve kompanije, kao što su poslovi investicionih analitičara, brokera-dilera, investicionih savetnika, portfolio menadžera, analitičara za finansijske derivate, tumača investicionih performansi ili investicionih bankara, postalo je deo njihovog iskustva. Svi naši studenti su prošli kroz praktičan deo obuke u Dealing Room-u, stekli neophodna znanja i veštine, i spremni su za uspešan početak svojih profesionalnih karijera.

dealing room 2
dealing room 3
dealing room 4