KONGRES STUDENATA EKONOMIJE

Od 16. do 20. marta 2017. na Zlatiboru će se održati Kongres studenata ekonomije (KONSEK). Kao i prethodnih godina, cilj KONSEK-a je ista – okupiti studenate ekonomije iz zemlje i regiona na jednom mestu i tokom pet dana sa predavačima otvoriti određen problem, polemisati o zadatim temama i davati konkretne sugestije na predavanjima, panelima i radionicama.

Generalni pokrovitelj KONSEK-a je ambasada Republike Indije, a Kongres su takođe podržali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Narodna banka Srbije, Ministarstvo privrede, Privredna komora Srbije i mnoge kompanije. Na ovogodišnjem KONSEK-u učestvovaće eminentni predavači i panelisti.

Cena učešća na Kongresu je 6.000 dinara i obuhvata prevoz, četiri noćenja u privatnom smeštaju u centru Zlatibora (200 m od autobuske stanice), obrok u smeštaju (večera), prisustvo svim predavanjima i radionicama, mogućnost učešća u kvizu znanja (koji ima nagradni fond), ulaz na večernje žurke i sve propratne materijale, akreditaciju i sertifikat.

Broj mesta je ograničen. Pravo učešća stiče deset studenata koji se prvi prijave na e-mail adresu igor.djerfi@gmail.com. Potrebno je navesti ime, prezime i broj telefona.

Stranica na kojoj se zainteresovani studenti mogu više informisati o Kongresu je https://www.facebook.com/spekof.kongres