Konkurs za Eko volontere – Maratonski Ploging izazov 28.04.2024.

Privredna komora Srbije kao suorganizator 37. Comtrade Beogradskog maratona raspisuje konkurs za Eko volontere potrebne za realizaciju Maratonskog Ploging izazova. Beogradski maraton kao prestižno i najmasovnije sportsko takmičenje u Srbiji biće održan u nedelju 28. aprila 2024. godine uz učešće rekordnih 13.000 sportista iz 70 zemalja, kao i dve hiljade ljudi zaduženih za organizaciju.

Koga tražimo?

Tražimo volontere koji su posvećeni zaštiti životne sredine, imaju timski duh i spremni su da pomognu u čišćenju grada. Eko volonteri biće angažovani tokom održavanja maratona, u periodu od 8 do 16 časova kao podrška učesnicima Ploging izazova u prikupljanju ambalažnog otpada u džakove, za evidentiranje rezultata Eko družina i komunikaciju u Eko štabu. Organizator će obezbediti majice, osveženje, i zahvalnice, kao i odgovarajuću novčanu nagradu u skladu sa individualnim doprinosom volontera.

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave do petka, 19. aprila u ponoć ovde. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju u ponedeljak, 22.04.2024. u prostorijama PKS ili 23.04.2024. online. Više informacija o Maratonskom Ploging izazovu možete pronaći u prilogu mejla.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Ivana Putnik, viši savetnik za cirkularnu ekonomiju PKS  M: 0668751158, E: ivana.putnik@pks.rs.

Pozivno pismo – Maratonski Ploging izazov