KONKURS ZA STUDIJSKI BORAVAK U KOŠICAMA

Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije u okviru Erasmus+ Programme – Mobility for learners and staff  raspisuje konkurs za studijski boravak u trajanju od jednog semestra, odnosno 4 meseca na Ekonomskom fakultetu Tehničkog univerziteta u Košicama.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti osnovnih i master studija. Troškovi puta u oba smera biće pokriveni do iznosa od 180 EUR, dok će studentima u toku razmene na mesečnom nivou biti isplaćeno 750 EUR.

U okviru prijave potrebno je dostaviti CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku, transkript ocena, kao i popunjene formulare koji se nalaze u prilogu. Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu podneti do ponedeljka, 23. maja dostavljanjem potrebne dokumentacije na e-mail adresu milena.lazic@bba.edu.rs

Od ukupnog broja prijavljenih kandidata, biće odabrana dva. Selekciju će vršiti tročlana komisija, a kandidati će o rezultatima procesa selekcije biti obavešteni najkasnije do srede, 25. maja.

Informacije o početku semestra u okviru Ekonomskog fakulteta u Košicama, kao i predmetima koji se mogu pratiti na engleskom jeziku, zainteresovani studenti mogu da pronađu u okviru brošure u prilogu. 

Formulare i brošuru možete preuzeti OVDE.

Accomodation form
Application form
Learning agreement
Buletin B 2016