Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB) 2023 – POZIV ZA UČEŠĆE

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (International Student Week in Belgrade – ISWiB) je internacionalni festival koji se održava u Beogradu od 16. do 24. jula 2023. godine i koji već dugi niz godina okuplja studente iz preko 50 država širom sveta.

Ideja festivala je da se mladi u multikulturalnom okruženju bave najvećim problemima današnjeg društva i da putem radionica koje se koriste raznim metodama pruže svoj doprinos rešavanju tih problema.

Ove godine slavimo 16. godinu postojanja i ovogodišnja tema je Budućnost komunikacije pod sloganom #UmreženostNaSvimNivoima. Studenti će moći da učestvuju u 10 zanimljivih radionica kao što su: mjuzikl, film, profesionalna komunikacija, marketing i mediji i druge. Osim edukativnog programa, mladima se pruža mogućnost upoznavanja Beograda i razmena mišljenja sa svojim vršnjacima u ambijentu oslobođenom od predrasuda, rasizma, ksenofobije, homofobije, nasilja i govora mržnje. Učesnici će upoznati i stručnjake različitih profesija i biće podsticani na društveni aktivizam u sopstvenoj lokalnoj zajednici.

Nadamo se da ćete prepoznati značaj naše manifestacije i biti spremni da doprinesete našem stvaranju, i širenju multikulturalnog dijaloga i na našim prostorima.

Možete se prijaviti putem sledećeg linka:

https://docs.google.com/forms/u/2/d/e/1FAIpQLSciUgXSFDRibw5VkWEOBSd0B5raIoE6S5MIyfG1b8Hh_FDBWg/viewform?fbclid=PAAabnrabPzWDPMzIqRHNC3fI1wjdbNFA6vRTy3KBb427KwYiroKfcI05P1f0

Za više informacija, možete posetiti naš sajt https://iswib.org/.