Perspektive i budućnost finansijskog i poreskog savetovanja

„Perspektive i budućnost finansijskog i poreskog savetovanja“

Predavanje na temu „Perspektive i budućnost finansijskog i poreskog savetovanja“ biće održano u sredu, 16. maja 2018. u 14 časova, u sali A1 na Beogradskoj bankarskoj akademiji. Predavanje je namenjeno studentima osnovnih i master studija. Tokom predavanja Jelena Mihić Munjić će, kroz primere iz svog dugogodišnjeg radnog iskustva, govoriti o važnosti poreskog savetovanje i uticaju koje ono ima na savremeno poslovanje i svakodnevni život, izazovima i budućnosti ove veoma perspektivne profesije, kao i o tome šta danas znači voditi priznatu međunarodnu revizorsku kuću u Srbiji. Ovim uvodnim predavanjem će se studentima ujedno najaviti i zajednički projekat kompanije Kreston MDM i Beogradske bankarske akademije.

O predavaču: Jelena Mihić Munjić, direktorka Kreston MDM, diplomirani je ekonomista sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom u oblasti revizije, finansijskog i poreskog savetovanja. Jelena je 2006. godine diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smer Međunarodna ekonomija i spoljna trgovina, nakon čega je završila čuveni IMQF, master program na istom fakultetu. Nakon četiri godine iskustva u Narodnoj banci Srbije u Odeljenju za upravljanje deviznim rezervama, Jelena prelazi u MDM reviziju gde vrlo brzo preuzima vodeću funkciju kao direktor ove kompanije. Jelena je ovlašćeni revizor i autor stručnih članaka koji su objavljeni u Privrednom savetniku, a takođe piše i redovnu kolumnu za poslovni mesečnik Biznis magazin.

KRESTON MDM je društvo za reviziju, finansijski i računovodstveni konsalting osnovano 2005. godine kao domaća kompanija MDM Revizija sa ciljem da koristeći svoje resurse gradi dinamičan poslovni odnos sa klijentima i pruža usluge najvišeg kvaliteta u oblasti poreskog i finansijskog savetovanja. Kompaniju čini tim školovanih, visokoprofesionalnih i odgovornih stručnjaka, sa bogatim višegodišnjim iskustvom u relevantnim oblastima. Od februara 2015. godine MDM Revizija je, nakon dugotrajne selekcije i procesa provere kvaliteta pruženih usluga, postala ekskluzivni član za Srbiju KRESTON International. Oblasti kojima se kompanija bavi su: revizija, procena vrednosti imovine, obaveza i kapitala, računovodstveni konsalting i poresko savetovanje sa fokusom na transferne cene. Osnovni cilj kompanije je rešavanje realnih problema iz oblasti finansija i računovodstva, te pružanje najboljih praktičnih rešenja od strane visokostručnog kadra, sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem.

KRESTON MDM