Pripremna nastava za polaganje prvog nivoa CFA® ispita

Naš fakultet počinje sa pripremnom nastavom za polaganje prvog nivoa CFA® ispita, najprestižnijeg globalnog sertifikata iz oblasti finansija.

Kompanija Investometrix Group, u saradnji sa Belgrade Wealth Advisory, predstavlja ovlašćenog pripremnog predavača svih programa od strane CFA Instituta, sa višegodišnjim iskustvom u profesionalnoj edukaciji. Nastava će se održavati na engleskom jeziku (subotom od 10h do 14h) u periodu od sredine novembra 2022. do početka maja 2023. godine, uz ukupno 100 sati nastave (detaljan kalendar sa oblastima biće dodeljen na početku kursa).

Svi polaznici će dobiti (uključeno u cenu kursa) ovlašćeni digitron TI BA Plus II Professional, kao i poseban nastavni paket iz oblasti Etike koji obezbeđuje Investometrix Group. Pored toga, na kraju ciklusa biće organizovana i simulacija pravog ispita u IT sali Fakulteta.

Za sve potencijalne kandidate organizujemo Info sesiju, 5.novembra 2022. u 12h, u prostorijama BBA (Zmaj Jovina 12, Beograd). Cena kursa je 935 EUR + VAT.

Više informacija, kao i brošuru kursa, možete dobiti putem mejla kursevi@bba.edu.rs. Kontakt telefon je +381 63 372497

Postanite i Vi vlasnik “globalnog pasoša” u svetu finansija  kao nosilac CFA® zvanja!

Detaljnije: CFA Prep Brosura