Promocija studentskog takmicenja – Osiguraj znanje 2019 na fakultetu

Timske i individualne prijave su produžene do 3. februara 2019!

Usled iskazanog interesovanja, rok za prijavu na takmičenje je produžen do 03.02.2019. godine. Takođe uvodimo i individualne prijave, za sve koji nisu u mogućnosti da okupe tim, a timove ćemo formirati tokom selekcije.

Takmičari koji nemaju iskustva u rešavanju studije slučaja, ne treba da se obeshrabre, jer će im tokom takmičenja biti na raspolaganju domenski i mentori u rešavanju studije slučaja.

Prvo nacionalno takmičenje “Osiguraj znanje 2019” nastalo je kao deo edukativne kampanje „Osiguraj budućnost”, koju vodi Udruženje osiguravača Srbije u cilju podizanja nivoa svesti o osiguranju.

Takmičenje ima za cilj da kroz rešavanje studije slučaja i realnih izazova industrije, ponudi rešenja za celokupan sector osiguranja, što je novena za ovakvu vrstu takmičenja.

Ovo je prilika da mlade generacije i predstavnici sektora osiguranja uče jedni od drugih i iz različitih uglova posmatranja daju osvrt na industriju u cilju njenog unapređenja.

Takmičenje organizuju Fakultet organizacionih nauka i Udruženje osiguravača Srbije, a otvoreno je za sve student osnovnih i master studija, svih univerziteta i fakulteta Srbije, kao ivisokih škola.

Finale takmičenja, u koje će se plasirati do 10 studentskih takmičarskih timova, će biti održano u hotelu Majdan, u Beogradu 18. i 19. februara 2019. godine. Za sve finalne takmičarske timove organizatori obezbeđuju boravak u Beogradu.

Nagrada za najbolje rešenje je prezentovanje istog na konferenciji Kopaonik biznis forum, koja će se održati u martu 2019. godine. Tradicionalno, Forum se organizuje pod pokroviteljstvom predsednika Vlade Republike Srbije, a svake godine Forum okupi oko 1000 učesnika koji su članovi privrede, uvaženi predstavnici akademske zajednice, državni zvaničnici, članovi diplomatskog kora, poslovni ljudi i mediji.

Do sada su nam se prijavili timovi iz Beograda, Novog Sada i Niša.

Sve dodatne informacije o takmičenju:

http://osigurajznanje2019.fon.bg.ac.rs/

https://www.instagram.com/osigurajznanje/

https://www.facebook.com/osigurajznanje2019

E mail: osigurajznanje2019@student.fon.bg.ac.rs

 Osigurajznanje2019 logo page 001