Experience Work Day – Adecco

18. oktobra, od 13.00 do 18.00h kompanija Adecco u okviru Experience Work Day projekta širom sveta otvara vrata svojih poslovnica za sve one koji žele da, uz pomoć naših HR eksperata, pronađu svoj put do idealnog posla. Posao iz snova je ponekad teško naći i nikada nije rano da se pripremite. Naš cilj je da svima obezbedimo širi pogled na spisak mogućnosti za buduću karijeru, i pripremili smo različite aktivnosti.

 

Pružamo vam mogućnost da prošetate našim radnim prostorom, osetite sjajnu atmosferu Adecco tima, popričate sa bilo kim od naših kolega i pitate sve što vas zanima, jer kod nas rade eksperti iz različitih oblasti. Pripremili smo i raznovrsne radionice gde ćete dobiti uputstva za kreiranje kvalitetne radne biografije, savete za intervju i druge.


Ukoliko već tražite posao, možete popričati sa našim regruterima, na licu mesta aplicirati za neku od otvorenih pozicija i obaviti intervju. Zato ponesite svoj CV i nakon svakog obavljenog  razgovora dobićete povratne informacije i savete, ili čak ponudu za posao!

Ne propustite druženje sa nama. Radujemo se što ćemo vam preneti svoja iskustva, i pripremiti vas za put do prvog ili pravog posla.

 

http://www.adecco.rs/novosti/experience-work-day-2019/

 

unnamed