Forum mladih lidera 2018.

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo Vas poziva na Forum mladih lidera koji se ove godine organizuje po drugi put. Forum će se održati u subotu 31. marta 2017. godine u prostorijama Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, ulica Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 9, a završetak za 17 časova. 
 
Cilj Foruma jeste okupljanje mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno – humanističkih nauka. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se kod mladih poveća prisutnost preduzetničkog duha, a motivacioni govornici pomoćiće im da se i sami pokrenu na uspeh. Učesnisnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka. Kotizacije za učešće se neće naplaćivati. 
 
Svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu, a za one koji budu imali najviše sreće, sponzori su pripremili i vredne poklone u nagradnoj igri na kraju Foruma.
 

Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na office@bba.edu.rs