Letnja praksa u UniCredit banci

Napravi svoje prve poslovne korake i otključaj svoj potencijal!

U skladu sa svojom strategijom koja podrazumeva ulaganje u mlade i njihov profesionalni razvoj, UniCredit Banka i ove godine poziva studente treće i četvrte godine osnovnih studija i studente master programa, sa ciljem da motiviše ambiciozne i dinamične mlade ljude da steknu prva praktična iskustva u oblasti bankarstva.

Ukoliko si student ekonomije, prava, informacionih tehnologija, ili organizacionih nauka i zaintresovan/a si da naučiš više o radu u bankarstvu, upoznaš korporativnu kulturu i profesionalno radno okruženje UniCredit Banke, pozivamo te da se prijaviš na letnji program, sa početkom od 1.8.2023. godine u trajanju od 6 do 8 nedelja.

✔ Imaćeš priliku da uz adekvatno mentorstvo i pažljivo dizajniran program stekneš prvo iskustvo rada u željenoj oblasti i napraviš svoje prve karijerne korake. Program će se odvijati u okviru sektora: Legal, COO i Corporate.

Svi zainteresovani mogu, najkasnije do 24.7.2023. godine, da pošalju svoju biografiju i prijave se putem linka ⏩ https://lnkd.in/dSwFsjNh