Od naredne akademske 2019/20. godine školarina umanjena za 20%

Osnovana pre 15 godina, Beogradska bankarska akademija – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije nastavlja da bude lider u oblasti edukacije i osposobljavanja stručnjaka čije veštine i znanja odgovaraju zahtevima modernog vremena i potrebama savremene poslovne prakse. Poznat kao fakultet koji interes i potrebe studenata stavlja na prvo mesto, Beogradska bankarska akademija je u stručnoj i široj javnosti prepoznata kao institucija čiji studenti ostvaruju najuspešnije karijere u zemlji i inostranstvu.

Na to da Beogradska bankarska akademija pokazuje brigu o svojim studentima upućuje i odluka da je povodom proslave jubileja i 15 godina uspešnog poslovanja svim studentima koji naredne akademske 2019/20. godine prvi put upišu osnovne, master ili doktorske studije, Fakultet će omogućiti da studiraju uz 20% nižu školarinu.

Kažu, koreni nauke su gorki, ali su plodovi slatki, uz prave predavače, dobru organizaciju i najsavremenije uslove, studiranje na Beogradskoj bankarskoj akademiji može vam doneti nezaboravno iskustvo i otvoriti vrata ka uspešnoj karijeri.

Dođite i uverite se zašto smo jedan od vodećih fakulteta za biznis i finansije u regionu.