PONUDA ZA OBAVLJANJE STRUČNE PRAKSE

Pozivamo studente treće i četvrte godine, apsolvente, kao i polaznike master studija da se prijave na program prakse koji organizuje kompanija EOS Matrix doo.

Tokom prakse u Operativnom odeljenju kompanije, na  poziciji Asistent za pretragu podataka, studenti će imati priliku da steknu praktična iskustva i da se oprobaju u radu.

EOS Grupa u svetu

EOS je vodeća međunarodna grupa za upravljanje potraživanjima koja je prisutna u 27 zemalja.

EOS pruža usluge upravljanja potraživanjima, upravljanja gotovinom (otkup potraživanja i faktoring) i davanjem kreditnih informacija.

EOS je osnovan 1974 godine u Hamburgu i od osnivanja se bavi naplatom potraživanja EOS zapošljava preko 9.000 ljudi širom sveta sarađuje sa više od 25.000 preduzeća širom sveta.

NemačkaSADKanadaVelika BritanijaAustrijaŠvajcarska
Kina RusijaUkrajinaHolandijaBelgijaŠpanija
BrazilFrancuskaGrčkaPoljskaČeška republikaMađarska
Slovenija   SrbijaBiHHrvatskaDanskaMakedonija
SlovačkaBugarskaRumunija   

 

EOS Grupa u Srbiji

EOS Grupa je prisutna u Srbiji od 2004. godine preko grupacije EOS Matrix, koja upravlja EOS kompanijama u Centralnoj i Istočnoj Evropi. U pomenutim segmentima posedujemo decenijsko iskustvo na tržištu.

EOS Matrix je član Američke asocijacije za naplatu potraživanja i Asocijacije kreditnih usluga, prema čijim pravilima se obavlja naplata potraživanja.

Kompletna komunikacija sa dužnicima se vodi iz kontakt centra kompanije EOS Matrix. Obavlja se prema unapred definisanim scenarijima koji su kreirani u zavisnosti od tipa duga i potreba Klijenta.

EOS Matrix trenutno zapošljava 120 stručnjaka, od toga u Kontakt Centru (Call centar) nalazi se 89 zaposlenih, a u odeljenima administracije i podrške (IT, Pravno, Ljudski resursi, Izveštavanje, Marketing i prodaja) radi 31 zaposleni.

EOS Matrix sarađuje sa preko 130 preduzeća u Srbiji. Neki od naših klijenata su i:

Carlsberg pivara, Oriflame, AVON Cosmetics, Strauss Adriatic (Doncafe), NELT CO, Swisslion, Mladinska knjiga, VIP Mobile, Telenor, Državna lutrija Srbije, Alpha Bank, AIK Banka, Banca Intesa, Piraeus Bank, EFG Eurobank, Vojvođanska Banka, Hypo Alpe Adria Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, ProCredit Bank, Societe Generale Bank, itd.                     

Za vreme stručne prakse, uz vodjstvo Mentora sa višegodišnjim iskustvom, studenti će obavljati sledeće poslove:

  • Rad na tehnikama naplate potraživanja;
  • Upoznavanje sa poslovanjem EOS Matrix Srbija;
  • Edukacija o organizaciji i strategijama rada na projektima;
  • Pretraga i unos novih podataka nekontaktibilnih predmeta upućenih na naplatu.

Vreme trajanja stručne prakse je 120 sati (4 sata dnevno, pet dana u nedelji).

Po obaveljenoj praksi svaki student dobija Potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi, a najbolji studenti dobijaju i pismo preporuke.

Svi zainteresovani studenti mogu poslati svoj CV na e-mail i.simic@eos-matrix.com