University Trading Tournament – UTT

Finansijski klub Ekonomskog fakulteta iz Zagreba poziva vas na tradicionalno studentsko takmičenje u trgovanju vrednosnim papirima University Trading Tournament – UTT.

Takmičenje se održava već šestu godinu te pruža takmičarima realan doživljaj trgovanja vrednosnim papirima na virtuelnoj berzi putem platforme Metatrader4 koju koriste profesionalni brokeri.

UTT je projekat pokrenut od strane Finansijskog kluba s ciljem povećanja finansijske pismenosti te svesti studenata o načinima funkcionisanja finansijskih tržišta.

Tokom takmičenja učesnici će se kroz online predavanja i trgovanje na virtuelnoj berzi upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicione analize, funkcionisanjem finansijskih tržišta, načinima trgovanja vrednosnim papirima te će moći isprobati ta znanja u praksi.

Za vas smo pre samog takmičenja od 06.04. do 09.04. pripremili edukativna predavanja koja će vas upoznati s osnovama tehničke, fundamentalne i investicione analize, funkcioniranjem financijskih tržišta i načinima trgovanja vrijednosnim papirima.

Ukoliko se želite isprobati u tradingu i izbrusiti svoje veštine u trgovanju vrednosnim papirima bez preuzimanja stvarnog rizika, prijave su otvorene i traju do 11. aprila putem linka:

https://forms.gle/8qB27Ty31jkLcVgBA

Takmičenje traje od 12. aprila do 7. maja i sastoji se od četiri runde od kojih svaka traje po sedam dana te tokom sve 4 runde takmičari imaju priliku osvojiti brojne nagrade.

Za više informacija posetite naš web i društvene mreže:
http://finance.hr/tournament/
https://www.instagram.com/university_trading_tournament/
https://www.facebook.com/UniversityTradin